Ofte stillede spørgsmål - om farvning af extensions mm.

Et ofte stillet spørgsmål er – Kan man farve jeres hair extensions?

Og ja, det kan man i realiteten godt! Alt vores hår extensions er 100% ægte og kan i princippet farves som et naturligt hår. Dog anbefaler vi det ikke! En farvning er en kemisk behandling og håret kan tage skade, ligesom dit naturlige hår. Håret har i forvejen gennemgået kemiske behandlinger under produktionen, og du kan dermed ende med et tørt og trist hår ved at udsætte det for endnu en kemisk behandling.

Hvad nu hvis jeg alligevel forsøger at farve det?

Hvis du alligevel vælger at eksperimentere med farvning af håret, vil det være på eget ansvar! Vi garantere ikke, og det er ikke muligt at reklamere på et hår som har været udsat for farve/kemi. Ethvert ægte hår er forskelligt, og man ved derfor aldrig hvordan det enkelte hår vil reagere på en farvning. Vores producent fralægger sig alt ansvar i forhold til dette, og vi har derfor ingen mulighed for refundering af et farvet hår.

Kan jeg bruge farvebomber og silvershampoo til mine extensions?

Hvis du ønsker en anden farve i håret, vil vi til enhver tid anbefale at anvende en farvebombe fremfor en permanent farve. Det skyldes at en farvebombe virker som en skylle farve, der efter nogle vaske vil aftage og skulle vedligeholdes, en farvebalsam er god hvad end du ønsker koldere eller varmere toner til håret. Med silvershampoo skal du virkelig være påpasselig hvis det anvendes i et blond hår. De blå pigmenter trækker lynhurtigt op og giver blå/lilla effekter i håret. Hvis du vil bruge blå shampoo der fjerner gyldne toner, bør du altid lave en balje af vand, tilføje ganske få dråber af silvershampoo, og bade håret heri, på den måde kan du følge processen og tage håret op så snart du har den ønskede effekt. Påfør aldrig silvershampoo direkte på håret, du er nærmest garanteret et blåt resultat. Vigtigt er dog stadig at understrege – at vi ved alle former for farvning fralægger os alt ansvar – dette gælder også ved brug af farvebalsam / farvekur og silver shampoo.

Vi har et stort udvalg af farver, og kan matche de fleste >

Vi forsøger at holde vores udvalg af farver stort, for netop at kunne ramme enhver! Se derfor om vi ikke kan ramme din farve, så du slipper for at skulle farve håret yderligere. Der vil selvfølgelig altid være specielle farver som vi ikke har på lager. Så hvis du er ude for – at vi ikke kan matche din farve, er du meget velkommen til at kontakte os og forhøre om vi kan skaffe lige netop din farve. Er du blot i tvivl om hvilken farve du skal vælge, skal du selvfølgelig heller ikke tvivle med at skrive eller ringe til os, vi sidder altid klar til at hjælpe! Hvis du ønsker vores ekspertise - så indsend dit billede til os, ved at klikke her >

Solbadning, klor og saltvand ?

Der er mange ting at tage stilling til når man vælger at få langt og smukt hår! Vi fraråder helt at håret kommer i kontakt med klor/saltvand. Vi kan ikke garantere for resultatet af en svømmetur. Du risikere et tørt og ødelagt hår – og du kender sikkert følelsen fra dit eget hår, som heller ikke er glad for det. Ved meget sol anbefales det at bruge beskyttende midler til håret, så du undgår at det bliver tørt og trist – akkurat som det anbefales til eget hår.