Hår kvaliteter - Original & Luxury

 

ORIGINAL HAIR EXTENSIONS FRA HAIRGOALS:

Vores originale hår extensions er lavet af 100% ægte indisk human hair. Håret har delvist intakte skællag og er af god kvalitet til prisen. Det oprindelige hår kan have gennemgået nogle kemiske processer, og man er dermed ikke garanteret et 100% oprindeligt sundt hår som ved vores luksus extensions, men ved hver produktion sørger vores egen erfarne agent for kvalitetstests - og udvælger kun det bedste hår i 'klassen', til produktionen af vores originale extensions hår.

Levetiden for vores hår i original kvalitet kan variere, og kan være alt imellem 3-7+ mdr. alt efter pleje og anvendelse. Vores original hårkvalitet anbefaler vi f.eks. hvis du ønsker at prøve af om extensions er noget for dig, eller hvis du elsker at eksperimentere med din hårfarve og der er sandsynlighed for at extensions farven ikke matcher i længere tid af gangen alligevel. Det kan også være at du blot nyder følelsen af nyt hår og derfor hellere vil spare lidt på kvaliteten og i stedet skifte håret ud oftere.

 

 

LUKSUS HAIR EXTENSIONS FRA HAIRGOALS:

Vores luksus hår extensions er af 100% ægte indisk menneskehår. Alle hårstrå vender i samme nedadgående retning, hvilket sikrer at håret ikke filtre, dette er hvad betegnelsen REMY hair betyder. Det oprindelige hår er et fuldstændig sundt afklippet hår med intakte skællag, som hverken har været udsat for farvning, eller anden skadelig kemi - forinden indfarvning til det færdige produkt. Håret gennemgår altså kun EN mild & skånsom indfarvning, over en længere periode, inden det sælges som extensions. 

Levetiden for vores luksus hår er derfor lang! Hvis du passer godt på dit hår, vil du kunne anvende håret i optil et år eller måske endda længere. Hvis du er erfaren extensions bruger og ønsker den bedste kvalitet som kan genbruges af flere omgange, vil vi uden tvivl anbefale at vælge vores luksus hårextensions. Det vil også typisk være luksus håret du bliver præsenteret for hvis du vælger at få lavet din påsætning hos en af vore frisører.