GUIDE TIL PLEJE AF DINE HAIR EXTENSIONS

Inden du beslutter dig for at få hair extensions – anbefaler vi at læse denne vejledning, for det bedste resultat. Du skal være opmærksom på at hair-extensions kræver mere tid og pleje end du er vandt til fra dit eget hår.

Før påsætning af Hair-extensions:

Inden påsætning af hair-extensions bør du vaske dit eget hår i en afrensende shampoo, så dit hår er helt rent og fri fra fedt. Du skal undlade at bruge balsam/kur da blødgørende produkter kan medføre at dine hair-extensions lettere vil glide ud. Dette gælder også olie, og andre produkter. Brug derfor KUN shampoo i håret lige forinden påsætningen af extensions.

Efter påsætning af Hair-extensions:

Vask ikke håret de første 48 timer efter påsætningen, da det i nogle tilfælde kan blødgøre / løsne dine bondings. Vi anbefaler at du anvender plejeprodukter som er velegnet til hair extensions, shampoo, efterfulgt af hårkur og til sidst balsam. Rækkefølgen er vigtig for korrekt pleje af dine extensions. Frisér altid dit hår grundigt igennem forinden en hårvask, langt hår skal reddes nede fra og op. Blødgørende produkter som kur og balsam skal kun anvendes i længderne, undgå påsætnings punkterne, så dine bondings ikke løsner sig. Brug olie/serum/silkedråber hver dag, disse kan både bruges i fugtigt hår efter vask, men også i tørt hår. Lav eventuelt en aften rutine med 3 punkter: Børst håret, olie og fletning. En fletning er en god ide for at holde styr på håret når du sover, det samme gælder hvis du dyrker sport. Red håret efter behov, gerne flere gange dagligt, nedefra og op, med en speciel børste til extensions, det er vigtigt at håret friseres helt inde fra hovedbunden, så der ikke dannes filter i håret mellem dine baner/totter af hair extensions. Hold øje og vær opmærksom på filtre, ved at fingerrede håret inde ved hovedbunden – det kan være svært at rette op på skaden hvis først den er sket, og det bliver hurtigt meget værre hvis det først er begyndt at filtre. Du må aldrig sove med vådt hår, da det slider på dine Hair-Extensions, såvel som på dit eget hår.

Styling af Hair extensions:

Håret kan tåle føntørring, men anvend altid et varmebeskyttende produkt inden føn. Vi anbefaler at bruge varmebeskyttelse ved brug af ethvert stylingsjern (glattejern, krøllejern eller andet). Ved meget brug af diverse varmejern til håret, vil du med tiden slide på dine hair extensions, såvel som på dit eget hår. Vær meget påpasselig med stylingsprodukter som hårlak, mousse mf, da sådanne produkter har en meget udtørrende effekt.

Klor/saltvand & Hair extensions:

Vi fraråder på det kraftigste at hår extensions kommer i kontakt med klor- og saltvand. Det slider på- og udtørre dine hair extensions, og du risikerer at ødelægge håret. Du kender det sikkert fra dit naturlige hår, som også reagere med tørhed og krus. Der findes IKKE noget hår eller extensions som er glad for klor eller saltvand, uanset kvaliteten af håret. Vælger du alligevel at hoppe i poolen eller på stranden bør du enten bruge badehætte, eller som minimum at flette dit hår for at holde samling på det- og mindske filtring, put gerne et blødgørende produkt i forinden. Efter badning anbefales det at bruge en god hårkur og afslutte med balsam og olie. Alt badning sker på eget ansvar og her gives ingen garantier for hårets stand efterfølgende.

Farvning af Hair extensions:

Alt vores hår extensions er 100% ægte indisk menneske hår, og det kan i princippet godt farves, men da håret allerede har gennemgået forskellige kemiske processer under produktionen, anbefaler vi at undlade farvning, og især afblegning. Du risikerer at håret bliver tørt ved at udsætte det for endnu en kemisk behandling. Det er derfor på eget ansvar hvis du alligevel forsøger at farve dine hair extensions.

Holdbarhed af Hair extensions:

Extensions håret vokser ud i takt med dit eget hår. De fleste påsætnings metoder kan sidde i håret et sted imellem 2-4 måneder af gangen. Herefter skal håret enten oprykkes eller aftages. Normalen for alt vores hår er at håret kan genbruges over flere omgange, dette forudsætter selvfølgelig at håret får den korrekte pleje, påsætning og aftagning. Levetiden for hårets kvalitet afhænger i den grad af hvordan det behandles. Gode plejeforhold og produkter er alt afgørende for et længerevarende flot hår.

Hairgoals anbefaler - B3 brazilian bond builder - Extension repair

guides-b3-harpleje-hairgoals1

FORLÆNG LEVETIDEN MED B3 EXTENSION REPAIR

- B3 forøger levetiden for dine hair extensions - B3 Ionic refresh giver det perfekte blend - B3 reparerer alle tegn på skader i håret - B3 mindsker filtret hår & genopretter til sundt - B3 løsner ikke div. binde- eller klæbemidler - B3 blokere for alle urenheder og snavs - B3 ingen ophobninger & svækket extensions - B3 er silikonefri og farvebeskyttende.

Køb Brazilian bond builder her >