HH Simonsen

HH simonsen har i dag en vigtig plads hos frisørerne over hele landet, men specielt også hos de mange privatforbrugere, der har anskaffet sig et af HH simonsens kvalitets produkter. Hos os finder du de velkendte Wetbrush, den nye wonder brush, hårpleje produkter og et vælg af lækre glattejern og krøllejern til styling af håret.

Viser alle 7 resultater

Historien om HH simonsen

HH Simonsen tilbyder i dag et stort og kvalitetsfyldt sortiment af forskellige stylingprodukter. Virksomheden startede dog helt tilbage i 2002 i den lille sønderjyske by Skærbæk. Hele konceptet bag virksomheden blev startede af tre frisører, der manglede en række kvalitets styling produkter i deres arbejde. De så et hul i markedet og ønskede at gøre en forskel for både deres mange kollegaer men også hos de private over hele landet. Kvinder og lige såvel mænd benytter sig i dag dagligt af deres stylingprodukter, som en uundværlig del af deres hverdag. Virksomheden startede med at lancere ét enkelt krøllejern, men har siden udviklet sig til brede sortimenter, som slår benene væk under deres mange kunder i ind- og udlandet.

Få den danske kvalitet

Det har fra opstarten af virksomheden været centralt at levere den bedste danske kvalitet, hvor alle produkterne er i top. Der gås derfor heller ikke på kompromi ved hverken materialer eller konstruktionen. HH simonsen udvikler derfor deres produkter i samarbejde med dygtige og anerkendte frisører, som bidrager til at skabe de bedste produkter til dig.

HH simonsen har tre centrale fokuspunkter

  • Sikkerhed
  • Komfort
  • Funktionalitet

Alle produkterne, som HH simonsen, lancerer er lavet efter dette. De har dog også valgt at nedprioritere fancy og unødvendig design, som ingen betydning har for anvendelsen. Dette er et bevidst valg, der er taget fra virksomhedens side for at kunne tilbyde deres kvalitet til et lavt prisleje, så alle kan få fingrene i deres lækre produkter uden at gå ned på kvaliteten.

HH simonsen sikrer dig en god hårdag hver dag

Alle ønsker at have en god hårdag hver eneste dag. Det kan være, at man vågner op med et ustyrligt hår, som der ingen muligheder synes at være. Her er HH simonsen din redning. Det store produktportefølje, som tilbydes i dag, sikrer dig en god hårdag. Udvalget sikrer dig, at der er et stylingprodukt, som passer lige præcis til dit hår. Du undgår frustrationer og yderligere irritation, men kan tværtimod på ganske få minutter have et smukt og imponerende hår, som vil sparke benene væk under dig.

Et andet vigtigt produkt, som ofte bliver undervurderet, er en god hårbørste. Håret bliver udsat for meget i løbet af dagen på den ene eller den anden måde. I den forbindelse er det utrolig vigtigt, at man ikke anvender produkter, som er yderligere skadelig. Det er både i forbindelse med ens hårvask, men på samme tid er det også vigtigt med god hårbørste. Der findes børster, som egner sig til forskellige hårtyper. Et rodet og uglet hår har brug for en børste, som har styrken og konstruktionen til at tæmme håret. Hvorimod hvis man taler om et tyndt og fint hår, så skal man overveje en mere sensitiv børste. Her tilbyder HH simonsen en række forskellige børste, som tilgodeser dine behov. Se nærmere på forskellene her i vores sortiment!