Maria Nila

Det succesfulde brand Maria Nila tilbyder revolutionerende hårpleje til et bredt aspekt af forskellige hårtyper. Siden opstart har Maria Nila dog haft et klart koncept. De ønsker at tilbyde deres kunder 100% veganske produkter af den højeste kvalitet. Hårpleje skal være forførende og en luksus for alle kvinder og mænd. Maria Nila ønsker at tilbyde alt det, men samtidig tage et skridt mod en mere bæredygtig og venligere verden.

Viser alle 10 resultater

Maria Nila serien

Alle hårplejeserierne fra Maria Nila bliver produceret i Sverige hos deres nye klimavenlige og innovative fabrik, der blev åbnet i 2018. Deres dygtige kemikere har en nytænkende og moderne indstilling til udvikling af nye produkter af nøje udvalgte ingredienser. De har et stort fokus på at kunne levere kvalitet og sundhed til alle deres kunder overalt i verden.

Kærlighed til kvalitet

Maria Nila tilbyder eksklusiv og resultatskabende hårpleje. Gennem deres sortiment af forskellige hårplejeserie tilbydes der pleje til alle hårtyper, der har hver sine behov. Maria Nila har et bredt sortiment af forskelligt hårpleje, der hver især er med til at gøre en forskel for dig og dit hår. Produkterne er indbegrebet af vegansk skønhed, der bidrager til en moderne og bæredygtig verden. Følgende er et udpluk af Maria Nilas hudplejeserier

  • Head & Hair Heal
  • Structure repair
  • True soft
  • Pure volume

Head & Hair heal serien fra Maria Nila er udviklet til dem, som oplever hovedbundsproblemer og indeholder anti-inflammatoriske ingredienser. Både i forbindelse med skæl eller hårtab, så vil Head & Hair heal aktivt gå ind og virke effektivt. Man vil hurtigt opleve en forskel, og ens hårvækst vil stimuleres.

Structure repair er en serie, som er særligt udviklet til et skadet, ødelagt og tørt hår. Den vil være genopbyggende og styrke håret i dybden. Det vil efterlade håret gennemfugtet og glansfuldt.

Serien True Soft er udviklet til et tørt og kraftigt hår, som er svært at kontrollere. Gennem den fugtgivende formel vil håret blødgøres og få et skinnende udtryk. Serien indeholder vegansk argan olie, som giver håret et fugtboost og en øget pleje.

Pure Volume fra Maria Nila er fremstillet til det tynde fine hår. Serien er en dybderensende og plejende hårpleje. Den tilfører dog også et livløst hår en ekstra fylde og volumen, der giver illustrationen af et fyldigt og tykt hår.

En bæredygtig fremtid

Flere og flere får øjnene op for vigtigheden af at vælge bæredygtige produkter uden unødvendigt kemi og tilsætningsstoffer, der hverken er til gavn for dig eller planeten. På samme tid har Maria Nila revolutionerede hele hårpleje industrien med deres effektive produkter. Deres lækre produkter er en ren forkælelse hver gang, at man anvender dem. Det skal være en luksus at anvende Maria Nilas produkter. Man vil med sikkerhed ikke fortryde ens køb eller vende tilbage til andet.

Ens hårstruktur vil opleve en effektiv ændring i samarbejde med deres værdier inden for miljøet og såvel som dyrevelfærd. Produkterne er mange, og de befinder sig alle i et overkommelige prisleje. I fremtiden vil Maria Nila fortsat vedligeholde deres filosofi og deres mærkesager gennem deres mange tiltag og samarbejdspartner.