Hvilken metode skal jeg vælge? 

Har du træffet beslutningen om at få drømmen om langt og lækkert hår til at gå i opfyldelse? Så læs videre. Det kan nemlig være lidt af en jungle at finde rundt i alle de forskellige muligheder der findes. En god start er at beslutte om du ønsker langt hår med extensions hver dag? eller om du blot gerne vil have langt og fyldigt hår til særlige begivenheder – hvor du selv kan tage det af og på efter behov. Der er fordele ved begge, som vi vil forsøge at beskrive bedst muligt herunder. Nogle metoder egner sig bedre til nogle hårtyper end andre. Kig med så du kan træffe den helt rigtige beslutning for dig og dit hår.

Clips extensions

Påsæt selv, og opnå langt og fyldigt hår på kun 5-10 minutter. En af de mest populære metoder. Monteres med små spænder/clips. Det er virkelig nemt og en perfekt løsning hvis du ikke ønsker permanente extensions. Kan bruges af alle hårtyper og er meget nemt at holde. Kvaliteten holder sig pæn længe, og kræver mindre pleje, da det ikke anvendes hele tiden og da man ikke bader med det, som slider på håret.
One piece - Clip in extensions

Påsæt selv, og opnå langt og lækkert hår på rekord tid. Det bliver ikke nemmere, alt håret er placeret på 1 bane med 6 clips. Det er meget nemt at holde, og kræver mindre pleje da det ikke anvendes konstant og da man ikke bader med det, som er slidende på kvaliteten. Kan bruges af de fleste hårtyper. Dog ikke velegnet til hår som er meget lige / skarpt klippet.
Flip in - Hairband extensions

Langt og smukt hår på ganske få minutter! En nyhed der er kommet for at blive. Utolig nem påsætning, fungere som et hårbånd. Wiren/elastiksnoren sættes som vist på foto, du reder en smule af eget hår udover - færdig! Passer til alle hårtyper, dog ikke velegnet ved meget skarpt klippet hår. Kvaliteten holder sig flot meget længe, grundet det minimale slid der er, når håret påsættes og aftages efter behov. Perfekt hvis du ønsker at friske looket op til specielle begivenheder.
Tape extensions

Er særdeles populær metode, grundet dens lethed og usynlighed. Vores tape kanter er ultra tynde og selv det fineste hår kan bære denne "permanente" løsning. Meget skånsom mod naturhåret, og du vil mærke minimalt til påsætnings punkterne. Velegnet til alle hårtyper, og især tyndt / fint hår.
Ez weft extensions

Et bane system som påsættes med små silicone ringe, meget skånsom metode uden brug af "klæbemidler" og meget nem aftagning. Ligger utrolig fladt mod hovedbunden. Velegnet til både tyndt/normalt og kraftigt hår, da den både er nem at skjule, men samtidig kan give en enorm fylde.
Flet / sy extensions

En meget eftertragtet metode! Først flettes en micro tynd fletning på tværs af din hovedbund. Herefter syes trensen fast til fletningen med nål og tråd. Fungere godt til både tyndt og tykt hår, nogle får kun 1 flettekant, og andre optil 3 flettekanter. Trenserne kan syes på i flere lag pr. fletning og man kan dermed påsætte rigtig meget hår på forholdsvis lidt plads. Teknikken er skånsom, let at skjule - og uden brug af "klæbemidler".
Ultra sonic extensions

Nyere teknologi hvor keratin totter af 1 gram stykket - fæstnes via ultralyd. Keratin totterne er små og flade - og fylder minimalt, samtidig med at de følger retningen af eget hår og giver dermed en utrolig bevægelses frihed og gode opsætnings muligheder. En god løsning hvis du har tyndt/fint hår som ofte er opsat, men også velegnet ved normal hårtykkelse, her kræves blot lidt flere totter.
Hot fusion extensions

Microbonds af keratin, små totter som følger hårets retning. Giver god bevægelses frihed og større muligheder for højere opsætning end andre metoder. Keratinen varmes op med connector og rulles om små totter af eget hår. Giver runde påsætningspunkter, men fylder minimalt og er derfor velegnet til såvel tyndt som tykkere hår.
Cold fusion microrings

Et smart og skånsomt tot system. Fungere bedst i et normalt til kraftigt hår. Små stick totter af keratin som følger hårets retning. Påføres ved at tage egen hårtot og en extensions tot med en loop/nål og føre igennem silicone microringe som klemmes fast med en fladtang. Ingen brug af varme, "klæb" eller lignende. Nemt at aftage.