Hvordan finder jeg den rigtige farve ?

Det kan være rigtig svært at skelne extensions farverne fra hinanden, når man kigger på hår extensions online. Nuancerne ligger tæt og skærme kan variere i lys og farve.

Når du skal finde den rigtige extensions hårfarve skal du starte med at kigge på din egen hårfarve i længderne, det er her overgangen fra dit eget hår til extensions vil være, og derfor også her det er aller vigtigst at farven matcher perfekt.

Din bundfarve behøves ikke nødvendigvis at passe til farven du køber, men eftersom effekter som colormelts, balayage, ombre og lignende teknikker er blevet utroligt populære, har vi selvfølgelig også produceret nogle af vores extensions med disse effekter.

 

Tjek vores farvekort billeder.

For at gøre det hele lidt nemmere og mere virkeligt, har vi lavet et farvekort med billeder. Her kan du se en extensions påsætning, med stort set - hver enkelt farve i vores sortiment.

Vi får løbende nye farver tilføjet til sortimentet og vi forsøger at holde farvekortet opdateret løbende. Hvis der skulle være en farve som du ikke kan finde et hårpåsætnings billede af, så fortvivl ikke med at kontakte os. Måske har vi et nyt i gemmerne.

Vi håber at live billederne kan hjælpe dig til at finde den helt rigtige farve til dit hår. Se evt. også de små videoklip af hver enkelt farve, disse billeder kan du finde inde på selve produktet i online shoppen.

Se hele farvekortet her >

 

Opmål nemt din hårfarve med vores farvering.

Hairgoals farvering indeholder alle standart farver i vores sortiment. Hvis du vil være sikker på at vælge den rigtige extensions farve fra start, kan vi anbefale at investere i denne. Det kan være at du er i tvivl om hvilken en af vores blonde nuancer som matcher bedst, hold farven fra ringen op imod dit eget hår og find nuancen. Et hår er sjældent helt ensfarvet - ofte vil der være lidt naturligt spil i et hår, og derfor vil det bedste resultat også ofte være - at mixe nogle tætliggende nuancer når du vælger extensions. Vær opmærksom på at det ikke er alle farver på farveringen som eksistere i samtlige extensions systemer og længder. Tilgængelige farver kan du tjekke under hver enkelt kategori. Vi tager løbende nye farver hjem, og forsøger at holde den opdateret.

Hvis du er frisør eller extensionist og tilbyder extensions som behandling, så vil en farvering nærmest være uunværlig. At kunne finde farveringen frem og måle kundes hårfarve, vil gøre bestillingen af vores hår extensions hurtigt og nemt for dig.

Køb din Hairgoals farvering her >

 

 

Lad os hjælpe dig, send et foto af dit hår.

Vi hjælper altid meget gerne med at vælge extensions farven, så hvis du ikke føler dig sikker ved en af ovenstående muligheder er du også meget velkommen til at sende / uploade et foto af dit hår. For at vi kan vurdere din hårfarve bedst muligt er det vigtigt at billedet er taget i naturlig belysning / dagslys, og at vi kan se hele dit hår, gerne hængende og ikke opsat.

Vi vender tilbage til dig, så hurtigt som muligt.

Upload dit billede ved at klikke her >