Få indblik i de vigtigste forskelle når du skal vælge hårkvalitet >

Hår kvalitet:-Original line:Luxury line:Premium: (Kræver B2B)
Hårets levetid:-2-6 måneder6-12 måneder12-18 måneder
Hårets oprindelse:-IndienIndisk donorRussisk donor
100% ægte hår:-JaJaJa
Intakte skællag:-Delvist intakteJaJa
Remy / human hair:-JaJaJa
Oprindeligt virgin hair:-Nej, håret kan have været udsat
for kemiske behandlinger før.
Ja, har ikke været udsat for kemi inden indfarvningen til extensions.Ja, har ikke været udsat for kemi inden indfarvningen til extensions.
Produktion / kemi:-Håret indfarves over få dage,
hvilket er en hård kemisk process
Mild og skånsom indfarvning
en 7-9 dages process
Gennemgår en meget mild farvning
over en længere periode
Må håret farves:-Ja, men anbefales ikke. Du risikere et tørt og skadet hår.Ja, men anbefales ikke. Farvning slider på hårets kvalitet.Ja, men anbefales ikke. Farvning slider på hårets kvalitet.
Varme styling:-Håret tåler krølle og glattejern, vi anbefaler brug af varmebeskyttelse.Håret tåler krølle og glattejern, vi anbefaler brug af varmebeskyttelse.Håret tåler krølle og glattejern, vi anbefaler brug af varmebeskyttelse.
Pleje af extensions:-Kræver meget pleje for optimal holdbarhed. Vi anbefaler at vælge en af vores plejepakker.Kræver pleje for at bevare håret sundt og flot. Vi anbefaler at anvende en af vores plejesæt.Kræver mindre pleje, vi anbefaler altid at bruge en af vores plejeserier for at forlænge levetiden.
Genpåsætning:-Hvis du passer godt på håret, kan det ofte genbruges.Kan ved korrekt pleje bruges optil flere gange.Kan ved korrekt pleje genbruges mange gange.
Hvad skal du vælge:-Et rigtig godt hår til prisen, anbefales f.eks. hvis du ønsker at afprøve om extensions er noget for dig, hvis du ofte skifter din hårfarve, eller hvis du blot elsker følelsen af nyt hår oftere.Et rigtig lækkert hår med lang levetid - til den kvalitetsbevidste. Ønsker du at kunne bruge det samme hår til flere gen-påsætninger skal du vælge luksus.Ønsker du det bedste hår, som ved korrekt anvendelse kan bruges igen og igen. Salon kvalitet - kun tilgængelig for B2B kunder.