Handelsbetingelser:

Her finder du information vedrørende bestilling, betaling, forsendelse, reklamationsret og sikkerhed på  www.hairgoals.dk


Bestilling: 

Du kan bestille varer online på www.hairgoals.dk - Når du har fundet den varer du vil købe, klikker du på den, derefter vil du se en kort beskrivelse af produktet og prisen. Læg varen i din indkøbskurv. Alle priser er i danske kroner inkl. moms og andre afgifter. (Dog ved B2B forhandlerlogin vises priser excl. moms). Ved at klikke på ”gå til kurv” kan du hele tiden danne dig et overblik over dine indkøb og den samlede pris. Alle priser er dagspriser. Når du handler på hairgoals.dk indgås alle aftaler på dansk. Når du har besluttet dig for at købe, klikker du på ”gå til betaling”. Derefter indtaster du information om din adresse, leveringsadressen, og betalingsformen. Du kan betale med Dankort og internationale kort som mastercard, visa debit/electron, american express, mf. Du indtaster dit kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre og klikker derefter på ”send ordre". Vi tilbyder også betaling med mobilepay og delbetaling med Viabill.


Bekræftelse:

Når vi har modtaget din ordre, vil du med det samme få fremsendt en bindende ordrebekræftelse på e-mail. Når din pakke er blevet afsendt fra Hairgoals.dk 's lager vil du modtage en e-mail med din faktura. Det anbefales at du gemmer ordrebekræftelsen til brug ved eventuelle henvendelser til Hairgoals.dk - Den normale leveringstid er 1-3 hverdage. Der omdeles ikke pakkepost om lørdagen. Du bliver kun faktureret og betaler kun, for de varer, du får leveret. Der er mulighed for at se tidligere ordrer ved login på hjemmesiden. Hvis du ønsker at modtage et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse kan du sende en mail til info@hairgoals.dk 


Betaling:

På Hairgoals.dk kan du betale med: Dankort, mastercard, visa electron/debit, american express, mobilepay, viabill mf. Beløbet trækkes først på din konto, når varerne afsendes fra Hairgoals.dk - Vi kan aldrig trække et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Betalingssystemet på Hairgoals.dk er godkendt af PBS. Der kan forekomme et standard gebyr, afhængig af hvilket betalingskort du bruger.


Sikkerhed på Hairgoals.dk: 

Når du betaler med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Vores internetbutik fungere i samarbejde med PBS, og vi beskytter de data, der transporteres via nettet i forbindelse med køb, ved hjælp af SSL kryptering. Hverken Hairgoals.dk eller andre har mulighed for at de dataene. Så længe du kun kigger rundt på vores hjemmeside for at finde varer, er der ingen kryptering, men når du skal indtaste dine betalingsoplysninger, kreditkortnummer, udløbsdato mv, går du ind i et ”sikkert” område. I dette område er oplysningerne krypterede og dine oplysninger dermed beskyttede. Hos PBS bliver kreditoplysningerne valideret/undersøges, om kortet er spærret eller andet, der gør det ugyldigt. Hvis alt er i orden, gives der melding til dig som køber om, at din ordre er bekræftet. Hairgoals.dk modtager ingen oplysninger om kreditnummer og/eller udløbsdato, men får melding om, at et beløb er reserveret til senere overførsel, når vi har ekspederet din ordre. Når bestillingen er sendt videre til Post Nord, overføres det reserverede beløb til vores konto hos PBS.


Forsendelse:

Hairgoals.dk sørger for levering med Post Nord. Alle ordre som er modtaget inden kl. 15.00 på hverdage, sender vi afsted samme dag. Du kan derfor forvente at modtage din bestilling allerede dagen efter. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Hairgoals.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser eller decideret udeblevne leverancer hos Post Nord. Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet kan forsendelser til disse områder i nogle tilfælde vare 2-3 dage. Vi levere også til udlandet. We deliver worldwide.


Fortrydelsesret:
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos hairgoals.dk - Fortrydelsesfristen udløber 14 dage fra og med den dag, du har modtaget din vare. Det vil være den dag din pakke er forsøgt leveret der gør sig gældende. Hvis du har valgt levering til en postbutik, vil det være den dag hvor pakken er klar til afhentning som gælder. Hvis du benytter dig af fortrydelsesretten skal returpakken være os i hænde senest på 14. dagen efter modtagelsen. Du skal tilmed meddele os tydeligt, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen eller ved at lade pakken forblive uafhentet. Du skal selv betale fragten af din returnering, men hvis du ønsker ombytning til et andet produkt - så sender vi gerne det nye produkt til dig uden beregning. Fortrydelsesretten og muligheden for ombytning kan kun benyttes hvis varen leveres tilbage i samme stand som du modtog den, varen skal tilbageleveres uåbnet og i original emballage, strips på hårbundter må ikke brydes. Ved brud på plombering betragter vi varen som “brugt”, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet ikke kan få købsbeløbet retur. Vi anser åbne varer (brud på plombering) som værende uden handelsværdi og derfor vil forringelsen vurderes til 99,99%. Dette sikre at alle vores kunder altid vil modtage nye og ubrugte varer. Hvis vi modtager returvarer som anses som "brugt", vil du blive tilbudt at få sendt varen tilbage, mod betaling af fragtomkostningen heraf.


Reklamationsret:

Ved eventuelle fejl eller mangler på produkter leveret fra Hairgoals.dk skal der reklameres hurtigst muligt efter du har opdaget manglen ved varen. Det er din pligt at angive og vise os hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 24 måneder efter du har fået varen leveret, dette betinger at reklamationen er berettiget og ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadesforvoldende adfærd. For varer med begrænset levetid er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode som Hairgoals.dk har stillet. Det er ikke muligt at reklamere på hair extensions som er købt mere end 40 dage tilbage, da dette er en vare med begrænset levetid. Der kan ikke reklameres på Hair extensions som har været udsat for klor/saltvand, farvning, silvershampoo/farvebomber, eller anden kemisk behandling, eller bølget hår som kan blive glat med tiden. Det er ligeledes ikke muligt at reklamere på for-monteret tape, da disse kan være forringet i sin styrke pga. liggetiden - ved køb af tape extensions, medfølger derfor altid nye tape pieces. Ved reklamation skal varen sendes til os, og der må herfra forventes en behandlingstid på op til 14 dage, da vores producent har behov for nogle dage til at udføre deres tests af produktet. Hvis reklamationen er berettiget vil varen enten blive ombyttet eller repareret.


Persondatapolitik:

Den dataansvarlige er Hairgoals.dk og er den eneste som har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og email-adresse. Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varerne til dig. Personoplysningerne registreres hos Hairgoals.dk og opbevares i fem år (grundet Bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.


Hairgoals.dk
Plutovænget 26
6710 Esbjerg V
Tlf: 28 29 32 33

E-mail- adresse : info@hairgoals.dk
Web-adresse : www.hairgoals.dk

CVR/SE-nr: 32115268
Etableret i 2011