Om skiftet til Hairgoals.dk

    

Det hele startede i September 2010 > Efter endt uddannelse til negle teknikker, Hair extensions påsætter, eyelash teknikker og voksbehandler – åbnede vi dørene for Esbjergs nye skønhedssalon. Det skulle være det første sted i byen hvor man kunne få alle behandlinger under samme tag! Vores Hair extensions påsætninger som vi havde specialiseret os særligt meget i, blev ret hurtigt en succes og vi udførte rigtig mange flotte hår hver eneste uge.

På grund af den store interesse , forsøgte vi os med selv at importere håret direkte fra en producent. Vi måtte afprøve en del førend vi blev tilfredse med kvaliteten af håret. Når man importere er der et minimum antal pakker man kan bestille pr. farve – så vi måtte alligevel ret hurtigt indse, at det var svært at følge med til at få brugt alt håret selv. Det udløste vores første webshop! en shop med et meget begrænset udvalg – hvor vi solgte lidt af vores hår videre til andre påsættere vi havde kendskab til. Snakken gik og inden for det første år nåede vi en omsætning vi slet ikke havde set komme, vi importerede større og større mængder hjem, og nu solgte vi pludselig til både privatpersoner og saloner landet over. Sidenhen er hårsalget kun vokset og skønheds-behandlingerne er derfor blevet lagt lidt på hylden.

I foråret 2018 tog vi så beslutningen om at det var tid til den helt store fornyelse. Der er sket forbedringer på markedet generelt og vi har opbygget et meget tæt samarbejde med vores producent, vi har fået en fast agent som sørger for kvalitetskontrol og som er i tæt dialog med vores produktionshold, det giver os en tryghed og en sikkerhed i at vi altid kan levere et godt og ensartet produkt til vores kunder. Vi har skiftet hele sortimentet ud – med en ny og forbedret kvalitet i det originale hår og vi har netop lanceret en helt ny luksus kollektion som leveres i flotte æsker. På baggrund af disse opgraderinger synes vi at en ny identitet måtte være det næste skridt. Hermed præsentere vi en helt ny shop, nyt design, og sidst men ikke mindst vores nye navn: Hairgoals.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *