Ønsker i at udvide kompetencerne & tilbyde extensions som ny behandling i jeres salon?

Vores mission er at kunne tilbyde vores lækre hår extensions til kunder i hele Danmark. Derfor vil vi altid gerne have nye forhandlere af vores produkt. Vi vil ligeledes gerne sikre at kunne stå inde for resultatet – når vi henviser vores kunder til en professionel frisør eller skønhedssalon i deres område. Vi tilbyder derfor et gratis oplæringskursus i påsætning af hår extensions med tape metoden, ved køb af vores B2B startpakke >>


Nedenfor kan du se allerede planlagte kursus dage. Hvis der er ledige pladser i dit område, kan du tilmelde dig. Du kan også vælge en af de datoer hvor stedet endnu ikke er fastlagt. Der kan forekomme ændringer for at få dato/sted til at gå op, men vi bestræber os på at følge listen så vidt muligt.

 

Sted:Dato:År:Tidpunkt:Pladser:Bestil:
(ukendt)4. April202010:00 - 16:002 ledige - ud af 2Tilmeld & køb startpakken
(ukendt)18. April202010:00 - 16:002 ledige - ud af 2Tilmeld & køb startpakken
  • 1 dags kursus (Ca. 10:00-16:00). Hvis det er muligt afstandsmæssigt, slår vi ofte to kursister sammen – til en kursus dag.
  • I må gerne være flere deltagere fra samme salon. Kurset afholdes enten i jeres egen salon eller evt. i anden deltagers lokaler.
  • Hver kursist skal have 2 tålmodige modeller klar på kursusdagen, modellerne betaler hårets pris, men påsætningen er gratis.

 

  • Kurset er gratis, ved køb af vores B2B startpakke. Består af tilbehør til udførsel, samt hår til øvelse på nogle kunder, i perioden efter endt kursus.
  • Tilmeldingen til gratis kursus er endelig, når B2B startpakken er bestilt. Du får udleveret pakken på dagen og beløbet hæves og faktureres herefter.
  • Du bliver oprettet som B2B kunde med fordelagtige priser på hår, markedføring igennem os, og mulig deltagelse i diverse events / messer mm.

 


Ring eller skriv meget gerne til os for at høre nærmere – inden du gennemfører bestilling af kursus & startpakke.

Vi er at træffe telefonisk på 28293233 – eller på mail: info@hairgoals.dk