Fragt & levering

Herunder kan du læse meget mere om vores leveringsformer, fragtpriser, og sporing af din pakke.


Afsendelse / Modtagelse:
Alle bestillinger som er afgivet inden klokken 15:00 på hverdage, afsendes fra vores lager samme dag, jo mindre andet er angivet. Du kan derfor forvente at modtage din bestilling allerede dagen efter. Rettidig levering forudsætter dog at Postnord overholder dag-til-dag levering. Hairgoals.dk kan derfor ikke drages til ansvar for eventuelle forsinkelser. Bemærk at levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet kan forsendelser til disse områder i nogle tilfælde vare 2-3 dage. Vi levere til alle lande. We deliver worldwide.


Er du ikke hjemme når posten kommer:
Hvis du ikke er hjemme til at modtage din forsendelse når posten kommer, vil den forsøges leveret i din postkasse. Er pakken for stor til at være i din postkasse vil den blive leveret på dit nærmeste posthus til afhentning. Er du oprettet til modtagerflex hos postnord kan de stille pakken der hvor du har givet samtykke til i din aftale med dem, f.eks i skuret.


Fragt priser / fri fragt:

Vi tilbyder gratis fragt af din ordre til et valgfrit posthus, pakkeshop eller pakkeboks, når du handler for 699 dkk eller derover. Ved bestillinger under 699 dkk , vil fragtprisen til en pakkeshop i Danmark være 35 dkk. Forsendelse til din adresse eller arbejdsplads i Danmark koster 55 dkk. Hvis du selv afhenter din ordre på vores lager betaler du naturligvis ikke nogle fragtomkostninger. For levering til udlandet kan fragtprisen variere fra land til land, se prisen når du går til kassen og indtaster dine adresseoplysninger.

Tracking / sporing af forsendelser:

Når vi har pakket og afsendt din ordre, vil du modtage en email fra os med et link hvori du kan følge din pakke. Vær opmærksom på at der kan gå nogle timer fra du modtager mailen, til din pakke kan spores.Vælg en af følgende leveringsmetoder hos hairgoals: 

Levering til pakkeshop / pakkeboks:

Forsikret pakke med tracking.
Til afhentning i din lokale pakkeshop / nærbox

Levering til din privatadresse:

Forsikret pakke med tracking.
Leveres direkte til din dør.

Erhvervs levering.

Forsikret pakke med tracking.
Leveres til din arbejdsadresse.

Afhentning hos os, efter aftale.

Muslingevej 26 - 6710 Esbjerg V
Hent selv din pakke hos os.