MIO MILLIO SERUM

169,00 kr

På lager

’OhMyGod' hår serum er en sand mester i, at gøre tørt hår, kruset eller filtret hår nemt at udrede uden at knække. Babassu Olie og Murumuru Seed Butter plejer de tørre spidser og efterlader håret blankt og blødt, klar til at tage kampen op imod filtret, tørt eller kruset hår. Den mængde der er tilføjet i serum'en gør beviseligt og dokumenterbart, at håret bliver tilført fugt og glans, og sørger for at holde det blødt og lækkert, samt ekstremt nemt at udrede. 100 ml.

  • Vi sender i dag bestil inden kl 15:00
  • Gratis fragt ved køb over 699,-
  • 5% rabat ved tilmelding af nyhedsbrev
Produktbeskrivelse

OM MIOMILLIO

Efter mange års research lancerer MioMillio endeligt dette vidunder af en hårpleje serie, specielt udviklet til Hair Extensions. Velegnet til alle langt hårs typer som krøllet, filtret eller kruset hår.

Produkterne er gennemtænkte, visuelle og virksomme, og med nøje udvalgte ingredienser, leveres et produkt der holder hvad det lover – hver gang.

Produkterne er produceret og udviklet i samarbejde med Nordens førende private label producent inden for personlig pleje. Dette har sikret rådgivning og ekspertise fra markedets dygtigste kemi ingeniører og produktspecialister. Med 75 års erfaring, producerer de i dag en bred vifte af kvalitets produkter for markedets stærkeste brands. Producenten er dansk og er godkendt indenfor alle nedenstående kategorier:

 
Guides

Yderligere information
Ekstra varenavn'Oh my god' serum 100 ml.
Størrelse100 ml.
Produkt typeOlie / serum
HårtypeHår extensions, Skadet hår, Tørt hår
Bedømmelser