NOOK - KROMATIC FARVEBOMBE

129,00 kr

På lager

Nook Kromatic farvebomber fremhæver både naturlige og kosmetiske farver. Den vedligeholder og fremhæver kosmetiske farve, toner, reflekser, fremhæver highlights og skaber moderigtige reflekser og kreative farvninger.  En conditoner med dobbelt effekt: Pleje og farve i en arbejdsgang. Kromatic anbefales til naturligt, bleget eller lysnet hår. Den er ideel til at opfriske farven mellem behandlingerne og til at genskabe intense reflekser og falmede farver. Produktet indeholder ikke parabener og ingen ammoniak. 250 ml.

* Obligatoriske felter

  • Vi sender i dag bestil inden kl 15:00
  • Gratis fragt ved køb over 699,-
  • 5% rabat ved tilmelding af nyhedsbrev
Produktbeskrivelse

Denne Kromask kan bruges til flere forskellige ting. Er du fx lyshåret og ønsker effekter i dit hår, så køb denne kur. Tag et par enkle totter, kom denne kur i, og pak dem i sølvpapir. Vent 15 min og skyl ud, og du vil se de flotteste effekter. Du kan også bruge denne kur til at farve hele dit lyse hår med. DOG er resultat ikke vedvarende, men det er en god ide at prøve det af på denne måde, inden du putter en fast farve i. Denne kur er også super god til at bevare din farve (både mørkt og lyst), og få dit hår til at se helt nyfarvet ud.

For at opnå det bedste resultat: Vask dit hår, vrid håret, så det ikke er helt vådt, og kom Kromasken i hele håret, red det igennem med en tæt kam, så fordelingen bliver jævn. Du kan vælge at lade den sidde i 5 min og skylle ud, men ønsker du en større virkning, put en pose/håndklæde over håret, og lad den sidde i 15 min. Derefter skyl ud, og nyd det flotte resultat. Masken kan også bruges i tørt hår, men effekten bliver bedst i vådt hår.

Guides


guides-p%C3%A5s%C3%A6tningsmetoder-hairgoals1


guides-pleje-vejledning-hairgoals1


guides-farvekort-hairgoals1


guides-farvehj%C3%A6lp-hairgoals1


guides-h%C3%A5rkvalitet-hairgoals1


guides-f%C3%B8r-efter-hairgoals1


guides-farvning-hairgoals1


guides-hairstyling-hairgoals1

Yderligere information
Ekstra varenavn9 forskellige farver - 250 ml
Størrelse300 ml.
Produkt typeFarvebomber, Hårkur
IndholdParabene fri, Uden ammoniak
HårtypeFarvet hår
Bedømmelser