Returnering

Fortrydelsesret:

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos hairgoals.dk – Fortrydelsesfristen udløber 14 dage fra og med den dag, du har modtaget din vare. Det vil være den dag din pakke er forsøgt leveret der gør sig gældende. Hvis du har valgt levering til en postbutik, vil det være den dag hvor pakken er klar til afhentning som gælder. Hvis du benytter dig af fortrydelsesretten skal returpakken være os i hænde senest på 14. dagen efter modtagelsen. Du skal tilmed meddele os tydeligt, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

Varens stand, ved returnering:
Fortrydelsesretten kan kun benyttes hvis varen leveres tilbage i samme stand som du modtog den, varen skal tilbageleveres uåbnet og i original emballage, f.eks. må strips på hårbundter ikke brydes. Ved brud på plombering betragter vi varen som “brugt”, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet ikke kan få købsbeløbet retur. Vi anser åbne varer (brud på plombering) som værende uden handelsværdi og derfor vil forringelsen vurderes til 99,99%. Dette gør at vi kan sikre at alle vores kunder altid med sikkerhed vil modtage nye og ubrugte varer.

Returnering:
Når du sender din ordre retur til os, skal du vedlægge en seddel hvor du beskriver om du ønsker pengene retur eller ombytning til andre varer. Du skal selv afholde alle udgifter i forbindelse med returneringen. Ansvaret for varen er tilmed dit, til den er os i hænde. Vi anbefaler derfor at du returnere din vare som forsikret pakke med tracking nummer, hvis uheldet skulle være ude og pakken forsvinder. Returpakker skal sendes direkte til vores adresse, vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Ønskes pengene retur:
Hvis du fortryder dit køb og ønsker dine penge retur, gennemføres en sådan tilbagebetaling som oftest med samme betalingsmiddel som du benyttede ved købet. Du bedes dog alligevel altid oplyse dit registrerings – og konto nummer i tilfælde af at vi har behov for at lave en tilbagebetaling via bankoverførsel.

Ombytning til anden vare:
Hvis du ønsker ombytning til en anden vare, bedes du oprette en ny ordre på den ønskede vare. Vi modregner enten differencen eller behandler ordren på ny og tilbagebetaler den returnerede.

Returneringer sendes til vores adresse:

Hairgoals.dk
Muslingevej 26
6710 Esbjerg V
Danmark

Att: Retur