-57%

GOLDWELL KERASILK – STYLING PAKKE

920  kr. 399  kr.

Der er KUN 1 sæt tilbage af dette tilbud!

1 stk. varmebeskyttende spray 125ml
1 stk. luksus hårlak med glans 300ml
1 stk volume mousse / hårskum 150ml
1 stk. tekstur / finish spray 200ml

  • OBS. VI SENDER PAKKER AFSTED, HELT SOM NORMALT!
  • Bestil inden kl. 15:00 - Så sender vi idag!

Beskrivelse

4 lækre stylings produkter fra Goldwell kerasilk serien!

Goldwell Kerasilk Style Fixing Effect Hairspray er en luksuriøs hårlak, som giver et fleksibelt hold, der holder hele dagen. Med denne hårlak får du en afslutning til din frisure, der ikke blot holder, men også giver opsigtsvækkende glans. Indeholder kreatin og silkeprotein der gør dit hår silkeblødt. Fixing Effect Hairspray sprayer du på den færdige frisure, der resultere i en silkeblød finish og en fantastisk glans.

Goldwell Kerasilk Style Forming Shape Spray er en luksuriøs varmebeskyttende spray. Med dette luksuriøse styling produkt kan du skabe fantastiske frisurer med en fjerlet fornemmelse, for bløde spændstig krøller eller silkeblødt, glat hår. Sprayen beskytter håret mod varme og er ideel til styles, der kræver et fleksibelt hold.

Goldwell Kerasilk Style Texturizing Finish Spray er et virkelig luksuriøst 2-i-1 stylingprodukt. Den er varmebeskyttende og kan derfor anvendes i håndklædetørt hår som beskyttelse inden styling. Kan anvendes i tørt hår for, at skabe den sidste finish til håret, med glans og fleksibelt hold. Den er perfekt til re-styling af håret, hvis du ønsker, at skabe et nyt look hen af dagen. Dette fantastiske produkt har flere funktioner, en leave-in spray og en hårlak i et produkt, hvilket gør den til et uundværligt stylingprodukt til alle hårtyper.

Goldwell Kerasilk Style Bodifying Volume Mousse er en luksuriøs hårskum, der giver masser af volume til håret. Den er nem, at arbejde med og indeholder bl.a. silkeprotein som giver dit hår en silkeblød følelse. Håret tilføres et godt og raffineret hold. Denne skum anvendes i et håndklædetørt hår, og påføres fra hårrødderne ud til spidserne. Derefter føntørrer du håret for, at give det et let, smukt og naturligt look. Du kan skabe smukke fyldige styles med en vægtløs silkefølelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GOLDWELL KERASILK – STYLING PAKKE”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *