Tape on - extensions

Er du på udkig efter et lækkert hår til en virkelig god pris, så er vores Original tape extensions et godt bud! Du får et hår i god kvalitet og til en pris hvor de fleste kan være med. Håret er 100% ægte indisk remy hair. Remy betyder at alle hårstrå er intakte og vender i samme retning – så du undgår filtre. En pakke tape hår består af 20 små baner af 4 cm stykket, de er forsynet med supertape af bedste kvalitet – og dermed helt klar til påsætning. Tape systemet er perfekt til et tyndt og fint hår, da vores baner er ultra tynde og noget nær usynlige i håret. Du påsætter håret ved at sætte to baner sammen som en sandwich, med en tynd stribe af eget hår imellem.

Viser alle 16 resultater

Det er ikke alle kvinder, som fra naturens side har muligheden for at gro et langt og tykt hår. Hårets struktur varierer fra person til person, så det er ikke altid, at tålmodighed og tid vil kunne resultere i dit drømmehår. Vi hos Hairgoals tilbyder derfor et bredt sortiment af tape extensions, som vil give dig illustrationen af et sundt og langt hår, som blender naturligt ind med din hårfarve. Kvalitet er nøgleord indenfor tape extensions, og derfor anvender vi udelukkende ægte indisk remy hår. Dette hår vil give dig et markant mere naturligt udtryk og yderligere undgå filtren. Tape systemet er optimalt til det tyndere og finere hår, hvor volumen og længde kan være svært at opnå gennem ens øvrige hår rutine. Endvidere vil løsningen falde nær usynligt i ens eget hår grundet den simple men effektive påsætning.

Påsætning af tape extensions

Tape extensions er en forholdsvis enkel extensions metode, som man kan påsætte derhjemme ved hjælp af en veninde eller professionelt. Det er dog vigtigt, at man har teknikken på plads, ellers vil man kunne skade ens eget hår, såvel som ens extensions. Vejen til drømmehåret starter med at finde den rigtige farve, som falder ind i ens eget farvespil. Derefter er kvaliteten helt afgørende for et holdbart og naturligt resultat. Herefter vil følgende være fremgangsmåden

  • Vask håret
  • Inddeling af håret
  • Påsætning

Det første man skal starte med er at vaske sit hår godt, så det er helt fri for snavs og fedt. Tapen, som anvendes ved tape extensions, vil kunne opløses eller løsnes, hvis håret ikke måtte være afrenset. En hjælp vil endvidere være at glatte håret, så det er nemmere at arbejde med.

Herefter vil man inddele håret. Det bedste resultat vil opnås ved vandrette inddelinger, hvor man starter fra nakken og bevæger sig opad. Dette er grundet, at man skal anvende en murstens opbygning, så påsætningerne vil overlappe hinanden i forskellige lag. Afhængigt af ens eget hår og tykkelsen, så vil en fuld opsætning kunne variere med alt fra 50g til 100g. Hovedreglen siger, at man anvender halvdelen af tape extensions i nakke sektionen, og herefter en fjerdedel på hver side. Dette vil give det flotteste resultat, samt retningslinjer for anvendelsen af hår, så man ikke vil mangle noget til sidst.

Påsætningen af extensions vil nu påbegyndes. Man udtager en tynd tot af eget hår, hvorefter man placerer en tape henholdsvis under og over totten en ad gangen. Dette fortsætter man i de forskellige lag i håret for til sidst at have det færdige resultat.

Extensions
Udtalelse fra Trustpilot

Extensions

Marianne Knudsen

Fantastisk hår 🙂 Endelig et sted med ordentligt hår:)))Tak!!


5 / 5 stjerner