Ez weft - Trenser påsat med microringe

Opnå dit drømmehår med en Ez weft påsætning... Læs mere om metoden her! - eller tag et direkte kig på vores hårtrenser til Ezy weft extensions -  klik her >

Hvad er Easy weft extensions?

Hair extension med Ez weft metoden er på det seneste blevet en ret brugt extensions metode. Det er en ‘permanent’ hårløsning hvor håret sidder fast påsat i en længere periode. Teknikken er meget skånsom, og uden brug af hverken varme eller ‘klister’. Easyweft er et bane system hvor extensions hårtrenser påsættes med små silicone microringe. Ezyweft er velegnet til alle hårtyper, og også god hvis man skal opnå et kraftigt resultat i et tykt hår. Til Ez weft kan du enten anvende maskinesyede trenser eller håndsyede trenser. 

Hvordan påsættes extensions med Ez weft metoden?

Ved ezweft påsættes hår trenser ved hjælp af en flad tang, en loop / nål, og små microringe med indvendigt silicone. Det er forskelligt hvor mange baner hår der skal bruges. Dette afhænger af egen hårtykkelse. Håret opdeles i lige vandrette skilninger – start i nakken, tilpas hårtrensen i stykker som matcher din hovedbredde, nålen fyldes med microringe og ved at tage en lille tot af eget hår og forbinde med samme tot størrelse fra hårtrensen monteres de, microringene klemmes flade med tangen så de lukkes og ikke kan glide ud. Silicone ringene sidder med ca. 2 cm mellemrum hele vejen langs skilningen. Gentages indtil du når op i en højde lidt over ørerne. Det er både muligt at lave enkelt og dobbeltbaner - alt efter behov.

Aftagning / oprykning af extensions med Ezyweft ?

Når dit hår vokser, vil din ez weft påsætning følge med, og efter ca. 8 uger vil håret så småt begynde at hænge, og dermed trænge til en oprykning. Alle microringene åbnes med den samme flade tang som blev brugt til påsætningen. Du kan nu nemt glide hårbanerne fra dit eget hår. Udred evt. hvis der skulle være nogle små filtre - og så er du ellers klar til en ny omgang - hvis kvaliteten og standen af håret stadig er fin.

Her kan du se påsætningsfoto af Easy weft extensions metoden

Ez-weft-application-guide

HVAD ER FORDELENE VED EZ WEFT HAIR

  • Permanent påsætning, optil 8 uger - Lækkert & fyldigt hår, hver dag!
  • Håret kan nemt genoprykkes
  • Velegnet til næsten alle hår typer - Skånsom metode, ingen varme eller kemi

Køb hårtrenser til Easy weft metoden >