Har du en drøm om et nyt 'hår look'? Så kan hair extensions måske være den perfekte løsning for dig. Det kan være at du altid har ønsket længere hår, lidt ekstra fylde eller måske endda begge dele. I såfald er du kommet til helt rette sted! Nedenfor kan du se fotos af de forskellige extensions systemer og hvis du klikker på linket under billederne kan du læse mere om de enkelte extensions metoder. Vi håber at du herudfra vil finde inspiration og være i stand til at træffe den helt rigtige beslutning for dit hår.

Til en start vil det være en rigtig god ide at beslutte om du ønsker hair extensions som du kan tage af og på efter behov, det kan f.eks. være til festlige begivenheder eller når hverdagen bare gerne må få et ekstra pift. Her vil metoder som one piece volume extensions, clip on extensions, flip in hairband extensions eller en ponytail extensions være det helt perfekte valg for dig.

Hvis du derimod ønsker at vågne op hver morgen med en stor og lækker hårpragt, bør du i stedet for kigge nærmere på de mange forskellige 'permanente' hair extensions metoder. Det kan være tape extensions, flettemetoden med hårtrenser, ez weft med trenser, cold fusion totter eller hot fusion keratin totter. Mulighederne er mange og du kan være sikker på at der også findes en god løsning til netop dit hår.