Flettemetoden - Påsyning af hårtrenser

Måske har du hørt om flettemetoden? Ellers kan du læse meget mere om den herunder. Hvis du vil se vores udvalg af hårtrenser til flette extensions kan du klikke her >

Hvad er Flette/sy extensions?

Extensions med flettemetoden er en yderst populær metode i kategorien ‘permanente extensions’, den er kendt for at være en af de allermest skånsomme extensions teknikker der findes, her undgår man nemlig alle former for kemi. Det er altså rent håndarbejde, og der kan skabes kæmpe forvandlinger med metoden. Med rette fletteteknik kan fletningerne blive utroligt tynde, så de fylder minimalt og derfor henvender metoden sig også til alle hårtyper. Hvis man har ønske om et ekstra stort og fyldigt hår kan fletteextensions også anbefales, da det her er muligt at påføre en del hårbaner på hver fletning for at skabe ekstra meget volumen.

Hvordan påsættes extensions med flettemetoden?

Til flettemetoden anvendes hårtrenser, enten maskinesyede eller håndsyede trenser. Den store forskel på disse hårtrenser er hvor meget selve trensekanten fylder. De håndsyede er super tynde og fylder mindre end det halve af maskinesyede trenser. Det er forskelligt hvor mange flettekanter der laves i eget hår. Nogle får 1 hvis det blot er for ekstra fylde, andre får 2 eller 3 hvis det skal være en fuld extensions i alm. eller kraftigt hår. Hvis vi tager udgangspunkt i 3 flettekanter, vil de fordeles således – en i nakken, en fra over øret til over det andet øre og en midt imellem. Eget hår opdeles i meget skarpe skilninger og der flettes nu en fransk fletning fra hver side af hårgrænsen – til disse mødes på midten. Man samler fletningerne i midten med en lille elastik til formålet. Dette gøres for hver flettekant man ønsker. En hårtrense er en lang bane af hår, denne tilpasses nu i bredden til dine fletninger, oftest laver man dobbeltbaner for at kunne opnå en god fylde. Når du har opdelt dine hårtrenser i passende stykker – syes hårtrenserne fast til fletningerne med en speciel extensions nål og tråd. Fletteteknikken kræver erfaring og langt fra alle som tilbyder flettemetoden - mestre det at lave perfekte flettekanter, så ved denne metode er det altid en ekstra god ide at kigge nærmere på flettearbejdet inden man vælger sin påsætter.

Aftagning / oprykning af extensions med flettekanter ?

Efter ca. 8 uger vil du opleve at dine hår extensions trænger til en oprykning, flettekanterne vokser ud i takt med dit eget hår, og nu er det tid til at disse pilles op og håret aftages. Igen er det rent håndarbejde, ingen opløsningsmidler eller andet. Hvis håret stadig er i fin stand, kan man med det samme lave nye flettekanter og påsy extensions håret på ny.

Her kan du se påsætningsfoto af flettemetoden

påsyning af hår extensions

HVAD ER FORDELENE VED FLETTEMETODEN

  • Skånsom permanent påsætning
  • Rent håndarbejde, helt uden kemi
  • God påsætningsmetode, uanset hårtype
  • Til dig som ønsker en god hårdag, hverdag
  • Håret kan genbruges til flere påsætninger

Køb hårtrenser til flettemetoden >