Vores populære - One piece volume - Clip in extensions

Læs med og bliv klogere på vores lækre One piece volume extensions. Du kan også gå til vores produkt side for at se alle de flotte farver vi har på lager - klik her >

Hvad er One piece clip in extensions?

Denne extensions metode er det perfekte Quick fix – og til dato, nok en af de suverænt nemmeste extensions metoder der findes. Med en 'fuld extensions' på blot en bane af hår - bliver det ikke nemmere. Derfor er One piece volume også hurtigt gået hen og er blevet en af vores absolutte 'bestseller' indenfor extensions. Du kan med dette system få langt og lækkert hår på ingen tid. Brug det når du har lyst, når du skal i byen med veninderne eller hver dag. Et rigtig godt alternativ hvis du ikke ønsker den ‘permanente påsætning’.

Hvordan påsættes one piece volume extensions?

Med blot 1 stk - One piece volume extensions – har du en komplet hair extensions, fordelt på en bane med 6 små clips, klar til montering. Løft toppen af dit eget hår op, ved at lave en skilning hele vejen rundt om hovedet, lidt over øret. Hold håret oppe med en hårklemme. Clips håret i med de små clips kamme, rundt langs skilningen og lad nu det opsatte hår falde ned over dine extensions, red håret for at 'fade' eget hår sammen med dine extensions og så er du klar! Style håret som du ønsker, man kan med fordel blende håret sammen ved at flade det med et glattejern eller også give det lidt tekstur med et krøllejern. Et super smart system, som alle kan bruge, uanset om du er erfaren extensions bruger eller nybegynder.

Herunder viser vi en kort video - hvordan du nemt sætter din one piece clip in extensions i håret...

HVAD ER FORDELENE VED ONE PIECE EXTENSIONS?

  • Du bestemmer selv hvornår du ønsker langt hår
  • Det tager kun ganske få minutter at påsætte
  • Håret kræver ikke meget pleje og vedligehold
  • Du kan tage håret af når du sover og bader
  • On/of metoder giver god frihed til variation
  • Lækkert hår til en forholdsvis billig pris
  • Minimal slid og deraf utrolig lang holdbarhed

Køb One piece volume extensions >