Vores populære - Tape extensions

Herunder kan du lære meget mere om vores fantastiske Tape extensions. Eller klik her > hvis du vil gå direkte til vores udvalg af tape extensions.

Hvad er Tape extensions?

Tape extensions er en af vores mest populære metoder indenfor ‘permanente hårløsninger’. Man kan opnå en helt utrolig forvandling i selv det fineste hår – ganske enkelt fordi vores tape baner er ultra tynde og fylder helt minimalt i håret. De er letvægts, og ligger sig helt fladt mod hovedbunden. Det kan være svært at tro, men med tape extensions føler man næsten ikke at man har påsat hår. Derfor er det også et særdeles velegnet system til tyndt & fint hår. Men generelt er metoden blevet meget populær uanset hårtype.

Hvordan påsættes Tape on extensions?

De fleste vælger at få påsat vores Tape extensions hos en frisør eller en dygtig extensionist. Det er en nem og forholdvis hurtig måde at opnå langt og lækkert fyldigt hår på. Eget hår opdeles i lige vandrette skilninger, man starter nedefra. Tapebanerne er små baner af 4cm stykket. Opmål hvor mange tape baner der er plads til på skilningen og monter tapebanerne ved at lægge to af disse baner sammen, med en helt tyndt stribe af eget hår imellem, dette kaldes også en sandwich. Gentag indtil du når til tops eller opnår ønskede resultat. Hvor mange af disse sandwich der skal bruges afhænger af ens hårtykkelse, og hvor stor en hårpragt man ønsker at opnå.

Aftagning / oprykning af tape extensions ?

Med tiden vil du opleve at få en udgroning. Tape banerne vil typisk skulle oprykkes efter ca. 8 uger, og kan sagtens genbruges, så længe håret stadig er fint. Man aftager tape banerne med vores specielle tape remover væske og en spidskam. Hvis du ønsker at genbruge dine hår extensions, skal du montere nyt tape på fæstet. Hertil kan bruges enten en taperulle eller vores smarte tape pieces som er forskårede stykker af tape, der matcher præcist i størrelsen til dine tape baner.

Se med hvordan vores tape extensions nemt påsættes i håret..

HVAD ER FORDELENE VED TAPE EXTENSIONS?

  • Skånsom metode for dit eget hår
  • Nem påsætning, aftagning & oprykning
  • Vågn op med lækkert hår, hver dag!
  • Utroligt tynde baner, som fylder minimalt
  • Velegnet metode, uanset din hårtype
  • Det perfekte valg til dig med tyndt / fint hår
  • Håret kan genbruges til flere påsætninge

Køb Tape extensions >>